Hoe drink jij je koffie… Marieke?

Hoe je je koffie drinkt is heel persoonlijk.

De één heeft het liefst een ‘slappe bak’ terwijl voor een ander de koffie nooit sterk genoeg kan zijn. Sommige koffiedrinkers willen koffiemelk, anderen kiezen voor opgewarmde halfvolle melk. De een wil er suiker in, de ander juist beslist niet.

Het lijkt me leuk om te horen hoe mensen hun koffie het liefst drinken! Daarom een nieuwe rubriek: ‘Hoe drink jij je koffie?’ In deze rubriek vertellen mensen hoe zij hun koffie drinken.

We beginnen met mijn zus, Marieke!

Koffiepaspoort Marieke

Naam: Marieke
Leeftijd: 42
Beroep: Pedagoog en handlijnkundige
Relatie: getrouwd
Kinderen: 3 kinderen van 13, 12 en 10

Koffie hoeveelheid per dag: 1 of 2 koppen cappuccino met opgeklopte melk
Koffiezetapparaat: Krups EA 8260
Opties koffiezetapparaat: espresso, espresso extra sterk, koffie, koffie extra groot en een melkkannetje om makkelijk een cappuccino te maken
Wat kostte je koffiezetapparaat: 649,95
Koffiebonen: Ik gebruik ongemalen koffiebonen van Lavazza arabica, zwarte verpakking. Ik vind de smaak van Arabica bonen lekkerder dan die van Robusta bonen. Bovendien zit er minder caffeïne in, en dat is gezonder.
Wat betekent koffie voor jou: gezelligheid, een momentje om te relaxen of om bij te kletsen

Mijn Krups EA8260

Wil jij ook jouw koffie voorkeuren delen? Vul dan nu het formulier in!

Vergelijkbare berichten

2 reacties

  1. Leuk! Wat een goed idee van je Nicole, zo'n koffiepaspoort. Ik vul hem niet in want ik gebruik alleen mijn waterkoker en een zakje Buisman Latte Macchiato. Geen koffiezetapparaat dus. Ik krijg zin in koffie als ik Mariekes paspoort lees.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *