Koffie voor Joyce

koffie

Naam: Joyce van de Pas
Website:www.mamsatwork.nl / www.zazou.eu 
Leeftijd:43
Beroep:zelfstandig ondernemer
Relatie:getrouwd
Kinderen: 2 (jongen van 10 en meisje van 5)
Soort koffiezetapparaat:siemens surpresso S50
Prijs koffiezetapparaat:pfoe... weet ik niet meer precies, maar ergens rond de 600 euro denk ik (belachelijk duur)
Soort en merk koffiebonen: lavazza koffiebonen
Koffie hoeveelheid per dag: 3 tot 4 cappuccino per dag
Hoe drink jij je koffie? Vroeger was het zwarte koffie, toen een tijd niets en tegenwoordig alleen nog maar cappuccino zonder suiker. Zodra er ergens koffie aangeboden wordt kijk ik ook eerst wat voor soort apparaat ze hebben, ik ben vreselijk verwend door ons eigen koffiezetapparaat. Senseo drink ik niet, daar word ik gewoon misselijk van, zo slecht vind ik die. Dan nog liever de gewone filterkoffie met opgeklopte melk. Overigens ben ik ook een zeikerd met de melk van de cappuccino, ook daar kan erg veel verschil in zitten. Langlekker van Friesche Vlag is het beste als je het mij vraagt ;). Doordat ik zo'n lastige koffiedrinker ben komt het er vaak op neer dat ik bij iemand anders thee drink 🙂 .
Wat betekent koffie voor jou? De eerste koffie van de dag daar kan ik gewoon mijn bed voor uitkomen, haha. Heerlijk. Vooral doordeweeks. Als ik de kinderen naar school gebracht heb en het aanrecht is opgeruimd, dan kan de laptop aan om te starten met mijn werkdag. Daar hoort mijn eerste kop cappuccino bij. Ik kan overigens best een dag zonder koffie, dat is geen probleem. Ik vind het belangrijker dat er echt een moment voor is, als dan dat ik gehaast koffie naar binnen werk omdat ik bv naar een afspraak moet. Dan wacht ik liever met de koffie tot een beter tijdstip.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *