Koffie van Geldover

koffieNaam:  Geldover
Blog: Geldover
Leeftijd:  37
Beroep:  Adviseur en servicemedewerker
Relatie:  Getrouwd
Kinderen 2
Soort koffiezetapparaat: Philips
Hoeveel koppen koffie drink je per dag? Op werkdagen zo’n 15 bekertjes
Soort en merk koffiebonen Kanis en Gunnink cafeïnevrij
Wat betekent koffie voor jou? Ja bekentenis: ik start de dag met een kopje thee zonder suiker, maar ben ik eenmaal op ’t werk dan ga ik los.

Meestal start ik met een bakje cappuccino, gevolgd door de nodige zwarte bakken koffie. Ik doe telefonische dienstverlening en moet zeggen dat ik vaak het eerste uur een bakje of drie à vier al wegdrink. Daarna gaat het iets langzamer maar drink ik dus best door.

Thuis drink ik veel minder koffie

Thuis drink ik veel minder koffie, er zijn zelfs momenten dat ik helemaal geen koffie drink. Omdat ik thuis cafeïnevrij drink heb ik ook een pak oploscappuchino in huis om evt afkickverschijnselem tegen te gaan.


Koffie is vooral een gewoonte van me 

Koffie kan echt genieten voor me zijn en een momentje rust, maar vaker is het gewoonte. Ik heb meerdere duurdere apparaten in huis gehad waarbij je met cups koffie kon zetten of waarbij je per persoon apart koffie kon zette. Ben ze nu weer kwijt omdat ik het rommelig vond op mijn aanrecht.

We hebben een tijd geleden koffie mogen testen op ’t werk. We krijgen namelijk een andere leverancier. Er werden meerdere tests gedaan, en de koffie die wij niet lekker vonden komt straks in de automaat.

Hopen dat we hem met afstellen wel lekker krijgen, anders stap ik over op thee. Die was wel lekker van die leverancier.Wil jij ook meedoen aan de rubriek Koffiepaspoort? Mail me dan op nicoleorriens@gmail.com!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *