Koffie en gordijnen: Coffee Cake & Curtains

In Engeland vind je een wel heel bijzondere combinatie van gordijnen en koffie. Het heet Coffee Cake & Curtains! En het is er ook nog eens diervriendelijk, want ook honden zijn er welkom. Dit staat er te lezen op hun website:

'Relax in our delightful comfy chairs, furnished by BOS Interiors and ready for you to view and try out and even purchase to take home!'

Het idee om een gordijnenzaak te combineren met een plek om lekker koffie te drinken en wat te eten is heel aansprekend. Zeker voor dames die graag uitgebreid rondneuzen, maar een partner hebben die dat maar saai vinden. Die parkeer je dan gewoon in de tearoom!

Vintage style tea shop: koffie en gordijnen

In deze vintage style tea shop kun je terecht voor heerlijke zelfgemaakte cake en koffie. Maar ook voor de thee liefhebbers is er plek. En terwijl je geniet van je koffie kun je neuzen tussen de prachtige gordijnen en stoffen. Ze maken er allerlei soorten gordijnen, van rolgordijnen tot 'gewone' gordijnen.

Op hun website kijk je je ogen uit, naar alle heerlijkheden maar ook naar hun prachtige gordijnen en stoffen. Het adres vind je onderaan deze posst.

Gordijnen en koffie

Behalve deze bijzondere tearoom zijn er nog veel meer associaties tussen gordijnen en koffie. Gordijnen kunnen in combinatie met koffie een behaaglijke sfeer creëren, waarin je je gekoesterd en veilig voelt. Zeker in de herfst, als de dagen korter worden kan het binnenshuis extra gezellig zijn met een kop koffie in je handen.

Inspiratie voor koffieliefhebbers op gordijngebied

En voor wie wil, zijn er ook nog eens talloze gordijnen met koffie erop! Kijk maar naar deze verzameling gordijnen van amazon.com met als thema... koffie!

Koffie en gordijnen

 

Koffie en gordijnen

 

Koffie en gordijnen

 

Koffie en gordijnen

Praktische informatie over Coffee Cake & Curtains

Je vindt Coffee, Cake & Curtains op het volgende adres:

22 Victoria Street,
Burnham-On-Sea,
Somerset,
United Kingdom,
TA8 1AN

Lees ook Cadeau voor koffieliefhebber: 8 leuke ideeën en mijn post over een koffiekransje.

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *