Senseo Switch van Philips

De Philips Senseo Switch is een combinatie van filterkoffie en koffiepads! Handig voor als je door de week maar 1 kopje koffie wilt zetten, en in het weekend een grote kan koffie voor het gezin of bezoek. Zo heb je het beste van twee werelden! Het gemak van de Senseo pads en de gezelligheid en ouderwetse sfeer van een filterkoffiezetapparaat.

Senseo Switch biedt mogelijkheid koffie die als Espresso smaakt

Als extra bonus kun je met de Senseo Swithc nu ook sterkere koffie maken, die smaakt als Espresso. Het mag alleen niet zo heten, omdat de koffie niet onder hoge druk is gezet. Maar je kunt het effect van een kopje Espresso krijgen door gebruik temaken van de intensiteitsselectie die de Senseo Switch biedt. In de Consumentengids van september 2018 wordt de Senseo Switch positief beoordeeld.  Zowel de 'padkoffie' als de filterkoffie beviel het panel prima.

Mijn conclusie over de Senseo Switch

Ik vind de combinatie van een Senseo koffiezetapparaat met een filterapparaat erg handig. Hoewel ik mijn roze D.E. koffiezetapparaat nooit wil ruilen, kan ik er niet maar 1 kopje koffie meezetten. Ik moet er minimaal 3 kopjes mee zetten. Dat is geen probleem, maar met een Senseo is het natuurlijk wel supermakkelijk om even 1 kopje koffie te maken.

Dat er een thermoskan bij zit vind ik ook erg handig. Zo blijft de koffie lekker warm. Overigens kunnen er 7 kopjes koffie in de kan.

Qua uiterlijk vind ik hem een beetje saai. Maar goed, ik houd dan ook van felle kleurtjes. Al met al lijkt het me een fijn koffiezetapparaat voor een prima prijs.

Praktische informatie over de Senseo Switch

De Senseo Switch is voor 89,95 te koop bij bol.com.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *