Alternatief voor melkcups

Ben je zelf niet zo’n koffiedrinker? Maar wil je wel koffiemelk in huis hebben voor bezoek? Dan kom je al gauw uit bij koffiecups.

Koffiecups

Het voordeel van koffiecups is namelijk dat ze lang houdbaar zijn. Anders dan een flesje koffiemelk, dat na opening vrij snel bederft. Bovendien kun je kiezen uit koffiecups met halfvolle of volle melk. En ze zijn er in allerlei prijsklasses. Je vindt ze goedkoop bij de Lidl en Aldi. Maar ook van de A-merken zoals Friesche Vlag.

Alternatief voor melkcups

Maar bij de Albert Heijn hebben ze een leuk alternatief voor melkcups. Kleine melkflesjes! Je koopt ze in een verpakking van 3 stuks. En ze zien er gezellig en nostalgisch uit. In één flesje zit 93 ml melk. Een stuk minder dus dan in de traditionele kleine melkflesjes.

Wat drink jij in jouw koffie?

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Vergelijkbare berichten

8 reacties

 1. Wij hebben een pot poedermelk in huis voor gasten en als de melk op is.
  Ik drink geen koffie, manlief wel. Maar dan alleen in het weekend. Door de week heeft hij overdag op zijn werk al genoeg koffie op en neemt hij 's avonds thee.
  Als hij koffie neemt gaat er een bodem melk in een mok. Even in de magnetron en de melkopschuimer erin. Daarna de koffie erop. Dat vind hij het lekkerst!

 2. Ik serveer gasten liever geen poedermelk moet ik zeggen. Ik vind dat erg vies. Vandaar ook dat ik op een gegeven moment melkcups in huis had gehaald. Toen dronk ik zelf nog maar zelden koffie, en die cups bleven lang goed.

 3. Ik koop gewoon een klein flesje. Blijft maanden goed als je het met een schone dook onder de dop schoonveegt. Tegenwoordig heb ik twee flesjes. Ik giet de helft in een schoon flesje en bewaar in de vriezer.
  Voordat we regelmatig mensen die koffie drinken over de vloer kregen bracht degene die melk in de koffie had zijn eigen flesje mee. Ik had de keer ervoor het flesje meegegeven, omdat ik ervan uit ging dat het zes maanden zou duren voor ik Koffiemelk nodig had.
  Petra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *