Koffiepads huismerken beter dan de koffiepads van Douwe Egberts!

koffiepads
Beste koop en Beste uit de test!

In de Consumentengids van september 2016 wordt geconcludeerd dat de koffiepads van huismerken lekkerder zijn dan de koffiepads van Douwe Egberts!

Sinds 2006 mag iedereen koffiepads maken en verkopen

Na de succesvolle samenwerking tussen Douwe Egberts en Philips die leidde tot de Senseo machine, had Douwe Egberts het patent op de de koffiepads die je ervoor nodig hebt. Tot 2006.

Sindsdien mag iedereen koffiepads op de markt brengen. En dat hebben ze dan ook gedaan. Van de Aldi tot de Hema, van de Coop tot de Albert Heijn.

Wat zijn nou de lekkerste koffiepads?

Als de koffiepads van de Douwe Egberts niet de beste en de lekkerste zijn, welke koffiepads zijn dat dan wel?

Volgens de Consumentengids zijn dat de dark roast koffiepads van de Kruidvat. Deze krijgen een 7,4.

Houd je meer van ‘regular’ dan ben je het beste af met de koffiepads van de Albert Heijn. En dan ook nog eens van het budgetmerk AH Basic. Voor 1,90 heb je 36 koffiepads. Deze koffiepads krijgen het predikaat Beste Koop en Beste uit de test.

Eveneens als beste uit de test komen de regular koffie pads van Perla, maar die kosten maar liefst 3,20 voor 36 stuks. Wie voordelig uit wil zijn kiest dus de koffiepads van AH Basic.

Conclusie over koffiepads

Ook al had Douwe Egberts te maken met de uitvinding van de koffiepads, ze zijn niet de beste makers van deze pads… Dat zijn de Kruidvat en de Albert Herijn.


Welk merk koffiepads vind jij het lekkerst?

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Vergelijkbare berichten

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *